Vragen? Bel ons op 0183 646 353

Montis Axel

Montis
Gijs Papavoine

30% korting op de Montis Axel 3-zits in stof Hallingdal

Stel een vraag over dit product Delen

Aanbieding  • Tijdelijk 30% korting op een 3,5-zits bank in geselecteerde Hallingdal kleuren.

  • Alle andere maatvoeringen 20% korting.

  • Gratis levering in geheel Nederland.

  • Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

  • CBW garantie


Montis Axel

  • De mogelijkheden in zowel bekleding, maatvoering als opstellingen van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend.

  • Van der Donk is officieel Montis dealer. Onze nauwe samenwerking met de fabrikant garandeert  jarenlang zorgeloos wonen.Montis Axel

Montis propageert met recht de Montis Axel bank als dé ideale zit- en hoekbank voor elke leefruimte. De stijlvolle Montis Axel is verkrijgbaar in maar liefst 28 verschillende uitvoeringen: van fauteuil en chaise longue tot 5-zitsbank en hoekbank van 45°. Naast de standaardkussens zijn ook stevige kussens leverbaar voor een actievere zithouding. Kom naar onze showroom voor een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden.

Montis Axel is leverbaar in zowel stof als leder

De Montis Axel is verkrijgbaar in de volgende leersoorten: 

 

Omschrijving leder Rancho:

Rancho is een aniline-leersoort, die door de geringe finish en natuurlijke nerf hun puur natuur uitstraling behoudt. Deze leersoorten worden plantaardig nagelooid met een transparante afwerking. Door de aniline finish afwerking ontstaan er sterke kleurnuances in de huid en heeft de huid een open inkijk. Het leer heeft een natuurlijke nerfstructuur, waardoor structuurverschillen in de huid duidelijk zichtbaar zijn. Per huid heeft het leer een verschillende uitstraling. Het leer zal in de loop der tijd door gebruik steeds mooier worden, het 'poetst' zichzelf.

Meubel type 2,5-zits banken, 2-zits banken, 3,5-zits banken, 3-zits banken, 4-zits banken, chaise longues, hoekbanken, loungebanken

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Montis Axel

* Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Montis Axel

* Verplichte velden