Zomerse interieur inspiratie

Posted BlogNieuws

In dit blog een selectie van de mooiste zomerhuizen wereldwijd, met interieurs om bij weg te dromen met deze temperaturen.

flexform interieur Frankrijk

Flexform interieur Frankrijk

Villennes-sur-Seine

We beginnen in Frankrijk. Dit Franse landhuis, gelegen in het groen aan het water, is van binnen stijlvol ingericht met onder andere de Groundpiece sofa en Thomas armchairs van Flexform. Het interieur is tot stand gekomen met behulp van Olivier Chabaud Architectes et Associés.

Flexform interieur Mallorca

Flexform interieur Mallorca

Flexform interieur Mallorca

​Mallorca

Het uitzicht, de architectuur en het interieur, alles aan dit zomerhuis in Marbella is indrukwekkend! Het interieur is licht, strak en ruimtelijk, maar tegelijk ook warm en sfeervol. Wellicht herkent u de Italiaanse Groundpiece sofa weer en daarnaast ziet u de Feel Good dining chairs, Guscio fauteuilsFly en Tris bijzettafels en Jiff eettafel, allen van Flexform. De grote lichtbollen zijn van het Nederlandse Moooi.

Living Divani Long Island

Living Divani Long Island

Long Island

Dit is het indrukwekkende vakantiehuis van designer Kelly Behun op Long Island. Het interieur is speels en zomers met veel glas en natuursteen. De nonchalante, maar stijlvolle zitopstelling van Living Divani past perfect in dit plaatje.
Gezien in Elle Decor

Flexform Puerto Rico

Flexform Puerto Rico

Dorado Beach

Dit vakantiehuis aan het strand in Puerto Rico is een tropische droom. Door de vele glazen wanden komen de tropische planten en palmbladeren je al tegemoet. Het interieur is licht en minimalistisch en vormt daarnaast een mooi geheel met de groene omgeving. Herkenbaar zijn de Cestone sofa’s van Flexform.

Flexform Sao Paulo

Flexform Sao Paulo

São Paulo

Ook in dit zomerhuis maken de Cestone sofa’s van Flexform het interieur compleet. De banken staan prachtig bij de andere natuurlijke materialen en de omgeving. Débora Aguiar arquitetosis de ontwerpster van dit interieur.

Minotti Beverly Hills

Beverly Hills

Op deze foto’s lijkt vooral de villa zelf indrukwekkend, maar dan is het uitzicht nog niet eens goed te zien. Deze Villa kijkt aan de ene kant uit over de heuvels van Beverly Hills en aan de andere kant de wereldstad Los Angeles. Maxine Jacquet is verandwoordelijk voor het interieur en gebruikte veel ontwerpen van Minotti, zoals verschillende composities van de Hamilton sofa, Huber coffeetafels en Legers bijzettafels. Daarnaast ziet u ook de iconische Barcelona chairs en is er veel kunst van Andy Warhol en Helmut Newton te zien.

Meer zomerse interieur inspiratie opdoen? Van der Donk interieur is de hele zomer geopend en heeft uitgebreide collecties van onder andere Minotti, Living Divani, Flexform en B&B Italia.