Poolside inspiration

Posted AssortimentBlog

Outdoor design inspiratie

Kettal outdoor design

We kijken er de afgelopen weken niet eens meer van op dat iedere dag zomers en warm verloopt. Op vakantie zijn we het wel gewend om zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen, maar dat dit deze zomer ook in Nederland kan is voor velen genieten! En een extra reden om je terras of tuin sfeervol te maken. In dit blog zonnige outdoor design inspiratie aan de rand van het zwembad, om even in die tropische stemming te blijven.

Tropisch relaxen met Kettal

Kettal outdoor design Kanuhura

Dat niet alle dromen bedrog zijn, blijkt als je deze foto’s ziet. Het Kanuhura is een prachtig resort op de Malediven met bungalows en villa’s op het water en langs de kust. De idyllische terrassen zijn ingericht met designmeubels van het Spaanse Kettal. Wellicht herkent u de verschillende stoelen uit de Bitta Collectie van Kettal.
Kettal Pool outdoor design MaledivenPool Kettal Outdoor design

B&B Italia in Bodrum

B&B Italia Bodrum

Iets dichterbij huis, in het Turkse Bodrum, hebben de outdoor designmeubels van B&B Italia een prachtige plek gekregen. Op de verschillende terrassen van het Mandarin Orientakomen de ontwerpen uit de Canasta serie van ontwerpster Patricia Urquiola goed tot hun recht.

B&B Italia Mandarin orientalB&B Italia Bodrum

Borek onder de Spaanse zon

Borek Altea

Deze ”Blueport” villa’s in Altea zijn ingericht door Eric Kuster. Buiten koos hij voor verschillende stijlvolle outdoor meubels van het Nederlandse Borek.

Borek Altea

Geïnspireerd geraakt door de bovenstaande foto’s? Bij Next Outdoor, onder dak bij Van der Donk interieur, vindt u deze en verschillende andere exclusieve outdoor designmeubelen. In de grote showroom kunt u talloze outdoor settings en accessoires bekijken en uitproberen. Een leuke bijkomstigheid is, dat er op het moment veel modellen met hoge kortingen worden aangeboden en dat terwijl het zomer weer voorlopig nog wel aan lijkt te houden. Kom langs en ervaar het zelf.

Patricia Urquiola's Mesh ligbedden voor Kettal

Patricia Urquiola’s Mesh ligbedden voor Kettal

Mesh Patricia Urquiola Kettal

Hotel YueFu, Shenzhen, China, Kettal Mesh