Project Metropolitan Residence

Posted AssortimentBlogNieuws

In dit blog delen we graag één van onze laatst gefotografeerde interieurprojecten. Een project dat ieders design hart sneller doet kloppen. De architectuur, de ruimte, het uitzicht en de mooiste Italiaanse design merken maken dit unieke project bijna ”on-Nederlands”.

Entree

Project Metropolitan Residence

Bij de entree wordt u verwelkomd door een wand in exclusief natuursteen. De Henge Wall Clips komen tegen deze natuurlijke wand bijzonder mooi uit.

Trap

Project Metropolitan ResidenceTrap

Deze imposante trap is de verbinding tussen de 2 verdiepingen van de residence. De beneden verdieping omvat de keuken, diverse Minotti lounges en is de plek om gasten te ontvangen, te eten en socializen.

De bovenverdieping is de stoere manscave waar sport, reisverslagen en belevenissen de boventoon voeren.
De Henge Light Rings Horizontal Polygonal benadrukken de hoogte van dit trappenhuis.

Keuken & Living

De keuken staat centraal op de beneden verdieping. Dit is de plek om samen te komen en met elkaar te eten, met de havens van de stad als achtergrond decor.
In de open keuken van Boffi worden uiteenlopende natuurlijke materialen gecombineerd. De houten kastenwand, het eiland in natuursteen, de betonnen constructie en het staal van de Henge SR-salontafel

Project Metropolitan Residence

De vrijheid van het Minotti Freeman systeem wordt optimaal benut in de zithoek. Een knusse hoek met speelse onderbreking gericht op de keuken, maar juist ook een hoek gericht naar buiten, op het adembenemende uitzicht.
Het totaalplaatje is gedecoreerd met verfijnde accessoires en Minotti salontafels in glas, hout en natuursteen. De Arco booglampen van Flos voorzien de zithoek op een stijlvolle manier van sfeervolle verlichting.

Project Metropolitan Residence

Gym

Wanneer sport een passie is kan een gym aan huis niet ontbreken. Deze verdieping is een combinatie van sporten en loungen in stijl geworden.

Gym

Op de bovenverdieping worden onze designmeubelen gecombineerd met fitnesstoestellen van Technogym. De Kinesis® Personal bijvoorbeeld. Dit is een unieke designer fitnesswand voor een complete thuisgym. Hiermee traint u kracht, coördinatie, flexibiliteit en verbetert u uw lichaamshouding en ademhaling. Het toestel heeft een luxueuze uitstraling en biedt u de mogelijkheid meer dan 200 verschillende oefeningen thuis uit te voeren.

Project Metropolitan Residence

De Baxter Chester Moon sofa is hier de eyecatcher in de ruimte. De klassieke Chesterfield sofa, maar dan in een modern jasje. Elegant gecombineerd met een in kleur verlopend vloerkleed en poefs in matchende tinten.

Project Metropolitan Residence

De stoere lederen Living Divani Extrasoft sofa past perfect bij de sfeer in deze sportieve ruimte. Dankzij de modulaire elementen kan de opstelling geheel naar wens worden geplaatst.

Ook de verlichting in deze ruimte is robuust. De Construction lampen van Moooi verlichten de hoek en komen goed uit tegen de industriële achtergrond. Daarnaast zijn ze transparant, waardoor ze het zicht niet belemmeren.

Cinema

Project Metropolitan Residence

Geniet van de zachtheid van de Baxter Damasco sofa tijdens een relaxte filmavond. Deze setting is compleet gemaakt met de kussens en plaids van Rough Studio.

Walk-in Closet

Project Metropolitan Residence

Vakmanschap en oog voor detail komen mooi samen in deze inloopkast van het Italiaanse merk Rimadesio . De Dress Bold serie is geheel naar wens ingedeeld en gepersonaliseerd. De constructie van het pand is ook in deze ruimte weer deels zichtbaar.

Slaap en badkamers en-suite

Iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en heeft eveneens een indrukwekkend uitzicht.

Project Metropolitan Residence

De badkamers zijn groots opgezet en voorzien van stoere, veelal natuurlijke materialen. De minimalistisch Pebble kaptafel van Living Divani lijkt wel op maat te zijn gemaakt voor deze ruimte.

Project Metropolitan Residence

Gaat u ook verhuizen en wilt u dat wij vanaf het begin meedenken, tekenen, visualiseren en adviseren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij houden ons dagelijks bezig met design en het realiseren van de meest uiteenlopende exclusieve interieurs.