• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
  1. vloerkleden (1)
Merken
  1. Kasthall (2)
 

 

2 artikel(en)

 

 

2 artikel(en)

Vernieuwing van tradities

De drang om te experimenteren en onze tradities te vernieuwen is wat ons naar voren drijft. Wij hechten grote waarde aan design. Onze ambitie is om eigentijds en het bekende met het onverwachte te combineren. Het kan een kleur, een nieuw garen of een patroon zijn dat een nieuwe uitdrukking vindt. Om dit mogelijk te maken hebben wij ons eigen design team en werken wij nauw samen met toonaangevende designers en architecten. Datgene wat wij nooit veranderen, is onze aandacht voor kwaliteit. Dat gaat nooit uit de tijd.

Unieke tapijten voor unieke klanten

Al vanaf het moment dat wij het garen bestellen voor onze tapijten, weten wij voor wie het karpet is ontworpen. Al onze tapijten worden op bestelling gemaakt en afgestemd op de individuele wensen van de klant en zijn behoeften. Bij Kasthall is elk geweven en met de hand getuft tapijt enkel in zijn soort, en ontvangt een handgetekend etiket na de kwaliteitscontrole.

Het beste uit de natuur

We kiezen onze materialen met de grootste zorg. Naast uiterlijk, is het belangrijk dat de draden die wij gebruiken, voldoen aan de eisen van verschillende soorten instellingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieu eisen. Onze geweven en handgeknoopte tapijten zijn dan ook bijna uitsluitend gemaakt van de fijnste natuurlijke materialen, wol en linnen.

U kunt vele jaren wandelen, spelen en leven op een Kasthall tapijt, ook dat maakt ons uniek.

test