Rolf Benz Tondo

 • Rolf Benz Tondo
 • Rolf Benz Tondo

Rolf Benz Tondo

offerte aanvragen

Rolf Benz Tondo

 • Ontwerp: Labsdesign
 • Zithoogte 40 of 43 cm
 • 2 comfortopties
 • Van der Donk interieur is officiee dealer van Rolf Benz
 • CBW garantie 

Deskundig interieuradvies

Jarenlange ervaring

Meubel type banken

Rolf Benz Tondo omschrijving

Met TONDO zijn uiteenlopende indelingsoplossingen en verschillende zitposities mogelijk. Enerzijds zijn er ergonomisch vormgegeven bankelementen met normale zitdiepte, naar keuze met een lage of een hoge rugleuning. Anderzijds zijn er elementen met een nonchalant-loungeachtige extra diepte en bijpassende hoge rugleuning. Door de combinatie van deze speelse elementen kunnen ongebruikelijke woonscenario's worden gecreëerd, zowel vrijstaand in de ruimte als vlak tegen de wand. 

Met losse rugkussens in twee hoogten kan het zit- en ligcomfort van TONDO in elke situatie perfect worden aangepast. De bijzondere zachtheid van de bank wordt nog eens extra benadrukt door fraaie naaddetails. Ook het ingetogen spel met de organische vorm en de vertrouwde hoge afwerking kenmerken TONDO direct als een origineel van Rolf Benz. 

Met de comfortuitvoeringen Lounge Deluxe en Lounge Plus voldoet het bankprogramma TONDO aan de verschillende zitvoorkeuren. Wie van nonchalant houdt, kies het nieuwe comfort Lounge Deluxe: de zitting bestaat uit drielaags koudschuim, een exclusieve mat in cassette-uitvoering en een uitvoerig bewerkt vlies. De rug is vervaardigd van 100% Solotex-vezel. Dit intelligente materiaal is ook verwerkt in de zitmat en zorgt voor een onvergelijkbaar zitgevoel.

De tweede, compactere comfortuitvoering Lounge Plus beschikt over een rustiger zitoppervlak. Die bestaat uit een interactieve verenkern, een koudschuim-gedeelte uit meerdere lagen en een zitkussen. 

Ter introductie is Rolf Benz TONDO in de succesvolle editie "droomstoffen voor droomprijzen" leverbaar. Deze editie is uitgebreid met nieuwe kwaliteiten en concepten. Op die manier kan TONDO tegen zeer aantrekkelijke prijzen heel individueel op stilistische wijze worden geïnterpreteerd. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Rolf Benz Tondo kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij kunnen u voorzien van een deskundig advies en een passende offerte. 

Er is geen beoordeling van "Rolf Benz Tondo"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Rolf Benz Tondo


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Rolf Benz Tondo


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Rolf Benz Tondo

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

 • * Verplichte velden

test