• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 8 jan12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Aki - Canta - Biki

offerte aanvragen

Wie een draaibare design fauteuil van topkwaliteit zoekt, kiest de Cassina Aki Biki Canta van de Japanse topontwerper Toshiyuki Kita. De Cassina Aki Biki Canta fauteuil maakt sinds 2000 deel uit van de prestigieuze collectie Cassina I Contemporani. Leverbaar in leer en stof, met of zonder gecombineerde rug- en armsteun. 

Meubel type fauteuils

Omschrijving:

Wie een draaibare design fauteuil van topkwaliteit zoekt, kiest de Cassina Aki Biki Canta van de Japanse topontwerper Toshiyuki Kita. De Cassina Aki Biki Canta fauteuil maakt sinds 2000 deel uit van de prestigieuze collectie Cassina I Contemporani. Karakteristiek zijn Toshiyuki Kita’s organische vormgeving, het vloeiende lijnenspel en zijn fleurige kleurgebruik. Kenmerken die onmiddellijk zijn te herkennen in de design fauteuil Aki Biki Canta van Cassina. Toshiyuki Kita ziet kans het beste van zijn beide leefwerelden in zijn ontwerpen vast te leggen. Er zitten duidelijk elementen in van Italië waar hij werkt en van Japan, het land waar hij geboren en getogen is en nog steeds nauwe banden mee onderhoudt. 

Toshiyuki Kita’s oeuvre is uniek van signatuur en zijn ontwerpen zijn veelvuldig onderscheiden. Een groot aantal van zijn design meubelen, waaronder de design fauteuil Aki Biki Canta,  maken deel uit van de vaste collecties van beroemde musea zoals het MoMA (Museum of Modern Art New York en het Centre Georges Pompidou (Parijs). De Aki Biki Canta tovert onwillekeurig een glimlach op uw gezicht als u deze draaibare design stoel voor het eerst ziet. De meest simpele versie heeft geen arm- of hoofdsteunen en is prachtig van design. Met arm- en hoofdsteunen in allerlei vormen aan te brengen verandert de fauteuil totaal van gezicht en krijgt een heel eigenzinnig karakter. 

De naam Aki Biki Canta is niet willekeurig gekozen. Aki betekent rugsteun, Biki is armleuning en Canta is hoofdsteun. De Cassina Aki Biki Canta is leverbaar met of zonder gecombineerde rug- en armsteun. Het frame van de design fauteuil is gemaakt van staal, de vulling is van CFC-vrij polyurethaan schuim. De met polyester gevoerde bekleding is leverbaar in stof of leer in tal van moderne kleuren. De bekleding is eenvoudig te verwijderen om deze te reinigen alsook na te bestellen om de design fauteuil Aki Biki Canta te herstofferen. 

Cassina authenticity

Alle design meubelen van dit toonaangevende designmerk zijn beschermd met een copyright, ook de Cassina Aki Biki Canta design fauteuil is beschermd door een copyright. Zo zullen er van dit design meubel geen namaak modellen op de markt komen en bent u te allen tijden verzekerd van een echt Cassina design meubel. 

Cassina Aki Biki Canta by Van der Donk

Heeft u interesse in de eigen-zinnig vormgegeven Cassina Aki Biki Canta? Neem dan contact op met een van onze interieuradviseurs, Zij helpen u graag met het uitzoeken van de Cassina Aki Biki Canta die het best bij u en uw interieur past.

Er is geen beoordeling van "Aki - Canta - Biki"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Aki - Canta - Biki


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Aki - Canta - Biki

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Aki - Canta - Biki

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Aki - Canta - Biki

Brochure form

 • * Verplichte velden

test