• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 5 feb12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Uw interieuradvies bij Van der Donk interieur, ook online of aan huis!

U wilt een stijlvol en tijdloos interieur waarin gebruik wordt gemaakt van de mooiste merken, materialen en ontwerpen? Dan bent u bij Van der Donk interieur aan het juiste adres. Onze interieurarchitecten helpen graag bij het creëren van uw droominterieur. Nadat uw wensen goed in kaart zijn gebracht, is bij Van der Donk alles in huis om uw droominterieur te realiseren. Zo helpen we u met een lichtplan, kleur- en materiaaladvies en 3D visualisaties. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Wanneer het uw voorkeur heeft om online of thuis advies te krijgen, geef dit dan aan in de opmerkingen van uw aanvraag.


 • ruimte
 • sfeer
 • merken
 • input
 • gegevens

Stap 1

Welke ruimte(s) zou u willen inrichten?

Selecteer één of meerdere ruimtes

Stap 2

Welke sfeer spreekt u aan?

Selecteer één of meerdere beelden die u aanspreken

Stap 3

Heeft u een voorkeur voor bepaalde merken?

Selecteer één of meerdere merken, of geef aan dat u geen voorkeur heeft

A

B

C

D

E

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

W

Stap 4

Upload hier een plattegrond en eventueel foto's van de ruimte

Om een advies te maken dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen is het belangrijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van de ruimte. We verzoeken u daarom vriendelijk om een plattegrond en foto's van de ruimte te uploaden. Eventueel kunt u ook foto's of moodboards sturen van inrichtingen die u mooi vindt.

U kunt maximaal 5 afbeeldingen uploaden in jpg, png en gif formaat.Om een nog beter beeld te krijgen van uw smaak en voorkeuren kunt u hier eventueel opmerkingen achterlaten. Dit kan ook een link naar een website of Pintrest board zijn.

Stap 5

Om een goed advies te kunnen geven, plannen we graag eerst een oriënterend gesprek. Welke datum/tijd heeft uw voorkeur?


Wij verzoeken u vriendelijk om in deze laatste stap uw contactgegevens in te vullen. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de afspraak te bevestigen.
INTERIEURADVIES

Heeft u interesse in een interieuradvies waarin u volledig wordt ontzorgd? Doorloop dan dit stappenplan en maak een afspraak met een van onze architecten.

Interieuradvies op maat

“Verrassend, dat hadden we zelf nooit kunnen bedenken!”

interieuradvies van der Donk interieur

 

 

 

 

 
Een interieur waarin u zich thuis voelt. Met vormen, materialen en kleuren die elkaar aanvullen en versterken. Passend bij u. Maar... hoe bereikt u dit doel? Vindt u het best lastig om de juiste keuzes te maken? Van der Donk creëert een interieuradvies op maat in 4 stappen, toegespitst op uw persoonlijke woonsituatie en wensen.

Interieuradvies helpt keuzes maken

De mogelijkheden op interieurgebied zijn eindeloos. En elk jaar komen er weer nieuwe collecties bij. Onze interieurontwerpers kennen niet alleen de tijdloze klassiekers maar ook de trendy nieuwkomers. En combineren deze met uw woonwensen. Het resultaat? Een schitterend interieur dat tot in de verrassende puntjes klopt.

Interieuradvies van der Donk interieur Gorinchem

Het Van der Donk Interieuradvies kent vier stappen:

1. Kennismakingsgesprek in ons designcenter Wij brengen uw woonwensen in kaart. Deze vormen de leidraad voor het interieuradvies. Voor dit gesprek worden geen kosten berekend. (Bel ons voor meer informatie op 0183-646353)

 Of Maak een afspraak

2. Interieuradvies Wij vertalen uw woonwensen naar een interieurontwerp dat uw verwachtingen overtreft. Dát is onze missie. Kleuren, materialen, vorm en ruimtelijke beleving, alles is in balans. Sprankelend of juist ingetogen, maar altijd stijlvol en met een verrassende twist. U ontvangt een plattegrond-schets en 3D tekeningen in kleur, zodat het advies voor u gaat leven.

3. Presentatie interieuradvies Tijdens de presentatie lichten we het interieuradvies toe en tonen we u de geselecteerde meubelen en materialen in ons design center. Enthousiast? Dan bepalen we samen hoe verder te gaan.

4.Na aflevering door betrokken en gekwalificeerde installateurs volgt de laatste en mischien wel de belangrijkste stap:

Uw nieuwe interieur wordt door ons compleet afgestyled

Interieurtips:

 • Voor een kleine kamer denkt u misschien aan een bescheiden bank of eettafel. Ons interieuradvies: creëer rust met grote maten. Zorg wel dat het niet te vol wordt. Maak een statement met een royale bank of eettafel. 
 • Perfectie is goed, frictie is beter. Oftewel zorg voor verrassing. Een organische vorm in een strak lijnenspel of een felgekleurd object in een neutraal gekleurde kamer. Spannend!

Maakt u een afspraak voor een interieuradvies. Dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie met drie mogelijke data voor een kennismaking en/of eventuele bezichtiging van uw woning. Bellen kan ook naar 0183-646 353. Laat u inspireren.

test