• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 5 feb12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Flexform Groundpiece bank

offerte aanvragen

Flexform Groundpiece bank

 • Zeer veel elementen beschikbaar.
 • Diverse interieurvulling.
 • de mogelijkheden in zowel bekleding, maatvoering als opstellingen van dit model zijn zeer uitgebreid en kunnen onmogelijk op deze website worden getoond. Een afspraak met eventueel Interieuradvies werkt vaak verhelderend.
 • Van der Donk is officieel Flexform dealer
Meubel type banken
materiaal Frame: metaal Vulling: schuim polyurethaan padding bedekt met beschermende bekleding zitkussens gevuld met dons en een verende innerlijke kern of met polyurethaan en dacron Rugkussens: gevuld met dacron, Armleuning: in stof met metaalplaat en schuim polyurethaan padding met een beschermende stoffen bekleding Poten: in metaal behandeld met epoxy lak. Boekenkastdeel: Leder
Zithoogte 40 cm
Ontwerper Antonio Citterio
hoogte 40cm, 56cm
diepte 97cm, 122cm
lengte Vele elementen leverbaar, naar wens samen te stellen
opmerkingen Vele elementen leverbaar, geheel naar wens samen te stellen

De Flexform Groundpiece

Deze bank is een begrip op het gebied van design meubelen. Citterio heeft voor de Flexform Groundpiece-collectie losse design elementen ontworpen die naar wens te combineren zijn tot een 2- of 3-zitsbank, een hoekbank of een compleet lounge- en leefeiland. Flexform levert bij de Groundpiece design zitbank desgewenst ook opbergunits die als arm- of rugleuning kunnen dienen. De Flexform Groundpiece design zitbank is uitgevoerd in leer of afneembare stoffen bekleding, met royaal met dons gevulde kussens.

De jarenlange samenwerking tussen Flexform en Antonio Citterio heeft geresulteerd in een imposante serie design meubelen die Antonio Citterio exclusief voor Flexform heeft ontworpen. Flexform heeft daarvoor, zoals gebruikelijk, uitsluitend de beste kwaliteit materialen toegepast voor de frames en de bekleding. 

Als specialisten van Van der Donk Interieur kunnen we de Flexform Groundpiece natuurlijk in alle toonaarden bij u aanprijzen, maar maak eens een afspraak om de Groundpiece te ‘beleven’. We hebben er geen ander woord voor; de Groundpiece is qua design en zitcomfort echt een beleving. Ervaar zelf het ultieme comfort van de Flexform Groundpiece design zitbank in het Open Huis Designcenter in Gorinchem. Uw eigen ‘beleving’ zal u meer zeggen dan duizend woorden.

De Flexform Groundpiece bank is een typisch Italiaans design meubel, typerend voor Flexform design meubelen, zoals de Groundpiece design bank, is de eigentijdse vormgeving van de beroemde Italiaanse topdesigner Antonio Citterio. De Flexform Groundpiece design bank is de droom van iedereen die een modern, maar toch heel comfortabel interieur voor ogen heeft. De Flexform Groundpiece design bank nodigt u bij wijze van spreken uit om uw zit- en leefwereld geheel naar eigen woonwensen samen te stellen. Vrij strak, als een grote 3-zits bank, met aan weerzijden een paar losse kussen van royaal formaat. Of als een knusse hoekbank, met boeken onder handbereik in een Groundpiece opbergunit die als arm- of rugleuning dient.

Flexform Groundpiece afmetingen

Klik hier voor de afmetingen

Flexform Groundpiece levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van Flexform bedraagt 10-12 weken. We leveren meubelen door geheel Europa incl. montage ter plaatse.

Flexform Groundpiece campagne:

 

Flexform Groundpiece prijs

Door de enorme hoeveelheid aan elementen en bekledingskeuzes is het noemen van alle prijzen online helaas niet mogelijk.
Dit model is namelijk geheel naar wens samen te stellen. Ter indicatie de onderstaande voorbeeldopstelling.
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een opstelling naar wens. 

Ter indicatie, het onderstaande model is leverbaar vanaf €11.090, afhankelijk van de bekledingskeuze.

Flexform Groundpiece

Er is geen beoordeling van "Flexform Groundpiece bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Flexform Groundpiece bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Flexform Groundpiece bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Flexform Groundpiece bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Flexform Groundpiece bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test