• ruimte
  • sfeer
  • merken
  • input
  • gegevens

Stap 1

Voor welke ruimte moet een interieurplan worden gemaakt?

Selecteer één of meerdere ruimtes

Stap 2

Welke sfeer spreekt u aan?

Selecteer één of meerdere beelden die u aanspreken

Stap 3

Heeft u een voorkeur voor bepalde merken?

Selecteer één of meerdere merken, of geef aan dat u geen voorkeur heeft

A

B

C

D

E

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

V

W

Stap 4

Upload uw plattegrond en foto's van de ruimte

Om een advies te maken dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen is het belangrijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van de ruimte. We verzoeken u daarom vriendelijk om een plattegrond en foto's van de ruimte te uploaden. Eventueel kunt u ook foto's sturen van inrichtingen die u mooi vind.

U kunt maximaal 5 afbeeldingen uploaden in jpg, png en gif formaat.Heeft u nog aanvullende informatie die u kwijt wilt? Dit kan ook een link naar een website zijn, bijvoorbeeld Pintrest.

Stap 5

Voor wanneer zou u een afspraak willen maken


Wij verzoeken u vriendelijk om in deze laatste stap uw contactgegevens in te vullen. een van onze medewerkers zal contact opnemen om de afspraak te bevestigen.
Interieuradvies op maat

“Verrassend, dat hadden we zelf nooit kunnen bedenken!”

interieuradvies van der Donk interieur

 

 

 

 

 
Een interieur waarin u zich thuis voelt. Met vormen, materialen en kleuren die elkaar aanvullen en versterken. Passend bij u. Maar... hoe bereikt u dit doel? Vindt u het best lastig om de juiste keuzes te maken? Van der Donk creëert een interieuradvies op maat in 4 stappen, toegespitst op uw persoonlijke woonsituatie en wensen.

Interieuradvies helpt keuzes maken

De mogelijkheden op interieurgebied zijn eindeloos. En elk jaar komen er weer nieuwe collecties bij. Onze interieurontwerpers kennen niet alleen de tijdloze klassiekers maar ook de trendy nieuwkomers. En combineren deze met uw woonwensen. Het resultaat? Een schitterend interieur dat tot in de verrassende puntjes klopt.

Interieuradvies van der Donk interieur Gorinchem

Het Van der Donk Interieuradvies kent vier stappen:

1. Kennismakingsgesprek in ons designcenter Wij brengen uw woonwensen in kaart. Deze vormen de leidraad voor het interieuradvies. Voor dit gesprek worden geen kosten berekend. (Bel ons voor meer informatie op 0183-646353)

 Of Maak een afspraak

2. Interieuradvies Wij vertalen uw woonwensen naar een interieurontwerp dat uw verwachtingen overtreft. Dát is onze missie. Kleuren, materialen, vorm en ruimtelijke beleving, alles is in balans. Sprankelend of juist ingetogen, maar altijd stijlvol en met een verrassende twist. U ontvangt een plattegrond-schets en 3D tekeningen in kleur, zodat het advies voor u gaat leven.

3. Presentatie interieuradvies Tijdens de presentatie lichten we het interieuradvies toe en tonen we u de geselecteerde meubelen en materialen in ons design center. Enthousiast? Dan bepalen we samen hoe verder te gaan.

4.Na aflevering door betrokken en gekwalificeerde installateurs volgt de laatste en mischien wel de belangrijkste stap:

Uw nieuwe interieur wordt door ons compleet afgestyled

Interieurtips:

  • Voor een kleine kamer denkt u misschien aan een bescheiden bank of eettafel. Ons interieuradvies: creëer rust met grote maten. Zorg wel dat het niet te vol wordt. Maak een statement met een royale bank of eettafel. 
  • Perfectie is goed, frictie is beter. Oftewel zorg voor verrassing. Een organische vorm in een strak lijnenspel of een felgekleurd object in een neutraal gekleurde kamer. Spannend!

Maakt u een afspraak voor een interieuradvies. Dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie met drie mogelijke data voor een kennismaking en/of eventuele bezichtiging van uw woning. Bellen kan ook naar 0183-646 353. Laat u inspireren.

test