• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Interieuradvies Bilthoven

Dit monumentale pand in Bilthoven oogt van buiten al indrukwekkend en statig. Wanneer we het pand binnenkomen is dit gevoel niet anders. De ruime hal voelt authentiek, dankzij de hoge plafonds en houten lambrisering. Peter heeft de historische elementen hier gecombineerd met behang in een frisse tint en een maatwerk tafel van het eigen label Van Van der Donk interieur.

Onze designer Peter heeft het plan voor het complete interieur bedacht en uitgewerkt. Er was een bijzondere klik met de klant en hierdoor een hele fijne samenwerking. De bewoners vonden het van belang dat de vele prachtige authentieke details in hun waarde werden gelaten. Aan Peter de taak om deze te combineren met tijdloze designmeubelen.

In de eethoek is gekozen voor een ronde tafel met daarboven een sieraad van een lamp, de Arrangement Led lamp van Flos. Om de ronde eethoek te markeren is gekozen voor een rond vloerkleed. De eetkamerstoelen zijn van Piet Boon.

Van der Donk interieur project eetkamer flos lamp

De zithoek straalt Italiaans design uit, maar deze bank is toch echt van het Nederlandse Design on Stock. Hier rijk gedecoreerd met kussens en plaids, voor extra sfeer.

Van der Donk interieurproject zithoek design on stock

De erker leent zich perfect om een fijn hoekje te creëren, met een maatwerkbank en maatwerk kussens in bijpassende tinten. De stoelen zijn ook hier van Piet Boon en de designlamp is van Occhio.

Interieuradvies Van der Donk interieur Occhio lamp

Interieuradvies van der donk design on stock occhio

test