• ruimte
  • sfeer
  • merken
  • input
  • gegevens

Stap 1

Voor welke ruimte moet een interieurplan worden gemaakt?

Selecteer één of meerdere ruimtes

Stap 2

Welke sfeer spreekt u aan?

Selecteer één of meerdere beelden die u aanspreken

Stap 3

Heeft u een voorkeur voor bepalde merken?

Selecteer één of meerdere merken, of geef aan dat u geen voorkeur heeft

A

B

C

D

E

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

V

W

Stap 4

Upload uw plattegrond en foto's van de ruimte

Om een advies te maken dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen is het belangrijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van de ruimte. We verzoeken u daarom vriendelijk om een plattegrond en foto's van de ruimte te uploaden. Eventueel kunt u ook foto's sturen van inrichtingen die u mooi vind.

U kunt maximaal 5 afbeeldingen uploaden in jpg, png en gif formaat.Heeft u nog aanvullende informatie die u kwijt wilt? Dit kan ook een link naar een website zijn, bijvoorbeeld Pintrest.

Stap 5

Voor wanneer zou u een afspraak willen maken


Wij verzoeken u vriendelijk om in deze laatste stap uw contactgegevens in te vullen. een van onze medewerkers zal contact opnemen om de afspraak te bevestigen.
Over het team van Van der Donk Interieur

Wie wij zijn? Wat wij doen?

In woorden vertaald? Ruim 20 jaar werken wij al samen en hebben met elkaar meer dan 100 jaar ervaring in huis. Wij zijn een efficiënt opererend en gedreven team. Gastvrij voor onze bezoekers. Kundig op ons vakgebied. Steeds weer vernieuwend in ons aanbod van design meubelen. Verfrissend in onze kijk op design inrichting. Qua advies en service steeds opnieuw verrassend en helder. ;

Van der Donk Interieur staat al 20 jaar voor topmerken in design meubelen en vakkundig advies op het gebied van hedendaagse interieurinrichting. Drijvende krachten van het bedrijf zijn Han en Ellen van der Donk, die al twee decennia lang een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan gezond, inventief ;ondernemerschap. Van woonconcept tot en met uw complete interieurinrichting kunt u met een gerust hart aan het team van Van der Donk Interieur toevertrouwen. Ons team van acht professionals is u graag van dienst! ;

Han van der Donk, Bram van der Weide, Remco Willems, Alice Paans, Joëlle Kwakernaak en Han Went zijn de interieuradviseurs binnen ons team. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten.

test