• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Uw interieuradvies bij Van der Donk interieur, ook online of aan huis!

U wilt een stijlvol en tijdloos interieur waarin gebruik wordt gemaakt van de mooiste merken, materialen en ontwerpen? Dan bent u bij Van der Donk interieur aan het juiste adres. Onze interieurarchitecten helpen graag bij het creëren van uw droominterieur. Nadat uw wensen goed in kaart zijn gebracht, is bij Van der Donk alles in huis om uw droominterieur te realiseren. Zo helpen we u met een lichtplan, kleur- en materiaaladvies en 3D visualisaties. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Wanneer het uw voorkeur heeft om online of thuis advies te krijgen, geef dit dan aan in de opmerkingen van uw aanvraag.


 • ruimte
 • sfeer
 • merken
 • input
 • gegevens

Stap 1

Welke ruimte(s) zou u willen inrichten?

Selecteer één of meerdere ruimtes

Stap 2

Welke sfeer spreekt u aan?

Selecteer één of meerdere beelden die u aanspreken

Stap 3

Heeft u een voorkeur voor bepaalde merken?

Selecteer één of meerdere merken, of geef aan dat u geen voorkeur heeft

A

B

C

D

E

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

W

Stap 4

Upload hier een plattegrond en eventueel foto's van de ruimte

Om een advies te maken dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen is het belangrijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van de ruimte. We verzoeken u daarom vriendelijk om een plattegrond en foto's van de ruimte te uploaden. Eventueel kunt u ook foto's of moodboards sturen van inrichtingen die u mooi vindt.

U kunt maximaal 5 afbeeldingen uploaden in jpg, png en gif formaat.Om een nog beter beeld te krijgen van uw smaak en voorkeuren kunt u hier eventueel opmerkingen achterlaten. Dit kan ook een link naar een website of Pintrest board zijn.

Stap 5

Om een goed advies te kunnen geven, plannen we graag eerst een oriënterend gesprek. Welke datum/tijd heeft uw voorkeur?


Wij verzoeken u vriendelijk om in deze laatste stap uw contactgegevens in te vullen. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de afspraak te bevestigen.
Over het team van Van der Donk Interieur

Wie wij zijn? Wat wij doen?

In woorden vertaald? Ruim 20 jaar werken wij al samen en hebben met elkaar meer dan 100 jaar ervaring in huis. Wij zijn een efficiënt opererend en gedreven team. Gastvrij voor onze bezoekers. Kundig op ons vakgebied. Steeds weer vernieuwend in ons aanbod van design meubelen. Verfrissend in onze kijk op design inrichting. Qua advies en service steeds opnieuw verrassend en helder. ;

Van der Donk Interieur staat al 20 jaar voor topmerken in design meubelen en vakkundig advies op het gebied van hedendaagse interieurinrichting. Drijvende krachten van het bedrijf zijn Han en Ellen van der Donk, die al twee decennia lang een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan gezond, inventief ;ondernemerschap. Van woonconcept tot en met uw complete interieurinrichting kunt u met een gerust hart aan het team van Van der Donk Interieur toevertrouwen. Ons team van acht professionals is u graag van dienst! ;

Han van der Donk, Bram van der Weide, Gigi Valster, Joëlle Kwakernaak, Louise de Haas en Peter Looijen zijn de interieuradviseurs binnen ons team. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten.

test