• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Leolux Devon bank

offerte aanvragen

Leolux Devon bank

 • Ontwerp: Jan Armgardt (2018)
 • Programma Devon biedt een 2-, 2,5- en 3-zitsbank en een chaise longue die vrijstaand geplaatst kan worden. Daarnaast zijn er de aanbouwelementen (met 1 arm L/R) 2,5-zits en 3-zits, die worden gecombineerd met een chaise longue Large of Medium (met 1 arm L/R). 
 • CBW garantie
 • Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux.
Meubel type banken
materiaal Romp Massief beuken en plaatmateriaal. Romp poef Plaatmateriaal. Vering zitting Hardstalen veren. Vering poef Geen. Mechaniek zitting Traploos scharnier. Mechaniek rug Traploos scharnier. Vulling HR schuim en polyether, afdekking Leoskin en Leofill. Vulling poef HR schuim en Leoskin. Poten Aluminium gepolijst. Optie: Alle Leolux epoxy- of lakkleuren of RAL & Sikkens. Pootdoppen Kunststof zwart. Siersteek Vlakke naad en dubbelnaalds naad + "cross dubbelnaalds". Maatopties Zithoogte + 2 cm. Let op Model met losse stoffering, plooien zijn onderdeel van de gekozen optiek. Bij verstelbare arm/rugdelen zijn er altijd plooien in de bekleding zichtbaar. De hoeveelheid plooien varieert met de positie van de arm/rug. De kussens zijn voorzien van een vulling die zich naar het lichaam vormt. Dit bevordert comfort en ergonomie voor de gebruiker. De verstelbare delen zijn sterk van karakter, maar kunnen niet onbeperkt belast worden. Niet als zitplaats gebruiken.
Zithoogte 41 cm
Zitdiepte 58 cm
Ontwerper Jan Armgardt
bekledingsopties In stof of in leder
hoogte 85cm
diepte 90cm, 135cm
lengte 108cm, 128cm, 158cm, 162cm, 188cm, 192cm, 222cm
opmerkingen Comfortoptie: zithoogte + 2 cm - Programma Devon biedt een 2-, 2,5- en 3-zitsbank en een chaise longue die vrijstaand geplaatst kan worden. Daarnaast zijn er de aanbouwelementen (met 1 arm L/R) 2,5-zits en 3-zits, die worden gecombineerd met een chaise longue Large of Medium (met 1 arm L/R). Er is ook een bijpassende poef.

Leolux Devon bank

De Leolux Devon serie biedt een 2-, 2,5- en 3-zitsbank en een chaise longue die vrijstaand geplaatst kan worden. Dit bankenprogramma verenigt de designkwaliteit van Jan Armgardt met het vakmanschap waarom Leolux bekend staat. Van losse bank of chaise longue tot royale zithoek. Welke keuze u ook maakt, in elke uitvoering biedt Devon verstel-opties voor een heerlijk comfort. Dankzij de mooie ambachtelijke details is Devon meteen herkenbaar als een echte Leolux. Devon wordt uitgevoerd in één bekleding naar keuze: stof of leer. Als extra comfortoptie kan worden gekozen voor de zithoogte + 2 cm.

Leolux Devon by Van der Donk interieur

De Leolux Devon is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kom naar de winkel voor een uitgebreid advies, onze adviseurs helpen u graag.

Leolux Devon afmetingen

Leolux Devon 

Leolux Devon levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van Leolux bedraagt 8 tot 10 weken. We leveren meubelen door geheel Europa incl. montage ter plaatse.

Leolux Devon prijs

Leolux Devon

Door de hoeveelheid aan bekledingsmogelijkheden is het noemen van alle prijzen online niet mogelijk. 
Uiteraard helpen wij u graag met de prijzen en andere vragen, neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Er is geen beoordeling van "Leolux Devon bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Leolux Devon bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Leolux Devon bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Leolux Devon bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Leolux Devon bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test