• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Leolux Vol de Reve bank

offerte aanvragen

Leolux Vol de Reve

 • Dit model is helaas uit de collectie
 • Ontwerp: Jane Worthington
 • Van der Donk interieur is officieel dealer van Leolux
 • CBW garantie
Meubel type banken
materiaal Romp zitting en arm Low Massief beuken, plaatmateriaal. Romp, rug en arm Swing Staal. Vering zitting Hardstalen veren. Vering hoekelement Elastische singel. Armkussen mechaniek Staal. Poten en rugbeugels Aluminium gepolijst, optioneel in Leolux lak of epoxy. Vulling Zitting 10 cm HR-schuim sg 50 kg/m3 Leoskin-afwerking. Rug 6 cm HR-schuim sg 35 kg/m3 Leoskin-afwerking. Arm 4 cm HR-schuim sg 35 kg/m3 Leoskin-afwerking. Verstelbaar armkussen 4 cm HR-schuim/polyether 50 kg/m3 Leoskin-afdekking. Rugkussens 7 cm HR-schuim 26 kg/m3 Leoskin-afdekking. Hoofdsteun 11 cm Polyether sg 16 kg/m3 Leoskin-afdekking.
Zithoogte 41 cm
opmerkingen Maatopties Zithoogte standaard of optie + 1,5 cm (extra aluminiumkleurig opvulblokje).

uitvoeringen Leolux Vol de Reve:

Dit model is helaas uit de collectie

Bekijk de beschikbare uitvoeringen van de Leolux Vol de Reve bank.

Deze bank heeft een prachtig organisch design, dit geeft deze zitbank een zeer 'eigen' en originele uitstraling. In de brochure beschrijft Leolux deze zitbank als: 'een droom in vele varianten'. Veel varianten is iets dat we in bijna ieder lid van de Leolux familie terugvinden, maar dankzij het organische ontwerp is dit een bijzonder en vooral mooi lid van de familie. Leolux zitbank Vol de reve is de droomvlucht van Leolux waarin ook u heerlijk weg zou kunnen dromen.

Zoals al eerder genoemd biedt Leolux zitbank Vol de Reve veel mogelijkheden, de zitbank is leverbaar als: 2,5- en 3,5-zits, love seat, meerdere zitelementen, poefs verstelbaar armkussen en een hoofdsteun. 

Ontwerper van deze mooie design bank is Jane Worthington zegt het volgende over de door haar ontworpen zitbank: 'Vol de Reve speelt in op een meer flexibele manier van wonen, relaxen, gasten ontvangen, eten, het kan allemaal op de Vol de Reve zitbank van Leolux. Vol de Reve is de perfecte zitbank voor mensen die iets met creativiteit hebben en dat ook graag laten terugkomen in hun interieur. 

Omschrijving Leolux Vol de Reve:

Leolux bank Vol de Reve heeft een prachtig organisch design, dit geeft deze zitbank een zeer 'eigen' en originele uitstraling. In de brochure beschrijft Leolux deze zitbank als: 'een droom in vele varianten'. Veel varianten is iets dat we in bijna ieder lid van de Leolux familie terugvinden, maar dankzij het organische ontwerp is dit een bijzonder en vooral mooi lid van de familie. Leolux zitbank Vol de reve is de droomvlucht van Leolux waarin ook u heerlijk weg zou kunnen dromen.

Uitvoeringen:

De Leolux Vol de Reve is leverbaar in de volgende afmetingen.

Leolux vol de reve

Levertijd:

8-10 weken.

Leolux Vol de Reve prijs:

Door de hoeveelheid aan mogelijkheden is het noemen van alle prijzen online niet mogelijk, onderstaand enkele prijzen ter indicatie. 
Uiteraard helpen wij u graag met de prijzen en andere vragen, neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Leolux Vol de Reve

Er is geen beoordeling van "Leolux Vol de Reve bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Leolux Vol de Reve bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Leolux Vol de Reve bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Leolux Vol de Reve bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Leolux Vol de Reve bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test