• maandaggesloten
  • di/wo9.30 - 17.30 uur
  • donderdag9.30 - 21.00 uur
  • vrijdag9.30 - 17.30 uur
  • zaterdag9.30 - 17.00 uur
  • zondaggesloten
Winkelen per
Meubel type
  1. kasten (1)
Merken
  1. Kolenik (1)
 

 

1 artikel(en)

 

 

1 artikel(en)

Kolenik

Sinds een aantal jaar maakt Robert Kolenik furore in wereld van high end interieurontwerp. Met de luxueuze warme stijl van zijn ontwerpen weet hij zich sterk te onderscheiden. Vanuit zijn studio in Amsterdam werkt Robert Kolenik inmiddels internationaal en levert projecten op over de hele wereld.  

Enkele prestigieuze projecten die de ontwerpstudio Kolenik heeft mogen ontwikkelen is het voor de meeste bekende Fletcher hotel bij Amsterdam, en het duurste appartement van Nederland: The Box in Rotterdam.

Zijn expertise ligt in het ontwerpen van indrukwekkende design villa’s met het door hemzelf geïnitieerde ‘Eco Chic Awareness Label’. Dit betekent dat zijn ontwerpen waar mogelijk bestaan uit natuurlijke, rijke materialen, met de grootste zorg geselecteerd. 

Kolenik Kabinets

Robert is niet alleen interieurontwerper, hij ontwerpt ook meubelen. Zijn laatste wapenfeit in meubelontwerp is ‘Kolenik Kabinets’ een enorm uitgebreid kastenprogramma dat gebruikmaakt van de mooiste materialen. Daarbij heeft dit bijzondere merk een opvallend praktische inslag. Iedere kast wordt namelijk ontwikkeld met als startpunt het aantal hang- en legmogelijkheden dat een klant wil hebben. Om deze werkwijze eens live te ervaren nodigen wij u van harte uit in Gorinchem. 

Kolenik by Van der Donk

Van der Donk interieur mag zich als een van de eerste winkels officieel dealer noemen van Kolenik Kabinets. In de showroom vindt u een zeer grote opstelling van een echte Kolenik kast dit bijna naadloos is geïntegreerd in de Minotti Concept Store. Kom langs voor een advies over de toepassing van uw Kolenik Kabinets gardarobekast.

test