• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

MDF ITALIA

De design meubel collectie van MDF Italia is helder van lijn, fris van kleur en strak van vorm. De meubelen passen uitstekend in een modern interieur en bieden alle ruimte voor interieuroplossingen naar eigen smaak. Bruno Fattorini werkte vanaf de oprichting nauw samen met beroemde designers die een duidelijk kwaliteitsstempel drukten op de design meubelcollectie.
Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (1)
 2. banken (2)
 3. eetkamerstoelen (9)
 4. eettafels (6)
 5. fauteuils (1)
 6. kasten (5)
 7. salontafels (1)
Merken
 1. MDF Italia (23)
Prijs
€ 0 € 1749 € 0 to € 1749
Designer
 1. Jean Marie Massaud (1)
 

 

Artikelen 1 tot 9 van 24 in totaal

 

 

Artikelen 1 tot 9 van 24 in totaal

MDF Italia: eenvoud en kwaliteit

''Simple is nice''. Dat is het credo van MDF Italia, in 1992 opgericht door de bekende ontwerper Bruno Fattorini. De design meubelfabrikant is gevestigd in Milaan. Fattorini is een meester in het weglaten. Eenvoud, kwaliteit en functionaliteit kenmerken de meubellijnen waarmee MDF Italia als design meubelfabrikant internationaal naam heeft gemaakt.

Veel aluminium en wit, met hier en daar een kleuraccent. De design meubelcollectie van MDF Italia is helder van lijn, fris van kleur en strak van vorm. Design meubelen van MDF Italia passen uitstekend in een modern interieur en bieden alle ruimte voor interieuroplossingen naar eigen smaak. 

Bruno Fattorini werkt vanaf de oprichting nauw samen met ontwerpers als Jean Marie Massaud, Francesco Bettoni, Neuland, Xavier Lust en James Irvine. Beroemde designers die een duidelijk kwaliteitsstempel drukken op de design meubelcollectie. MDF Italia exporteert haar design meubelcollectie inmiddels naar 43 landen.

Het pure design van MDF Italia

Waar veel merken hun oren laten hangen naar de smaken van meer klassieke markten, geldt dit zeker niet voor MDF Italia. Dit een een merk voor de ware design liefhebber. Het is dan ook mede daarom dat dit merk zoveel tijdloze design klassiekers heeft voortgebracht; denk aan de iconische S-Table, de prachtige Flow Chair en de imponerende Random kast. De design meubelen van MDF Italia worden dan ook niet zelden bekroond met prestigizeuze design awards. Sterker nog, wanneer u de enorme lijst van prijzen en awards die MDF Italia ooi heeft gewonnen bekijkt, zult u verstelt staan. 

MDF Italia goes Holland

Ook in Nederland is het merk niet onopgemerkt gebleven. Sinds de introductie van MDF in 1992 zijn de Italianen al veelvuldig bekroond met awards en prijzen in ons land. De Random boekenkast blijkt erg geliefd in ons land en heeft dan ook de Wallpaper design award gewonnen in 2006. In dat zelfde jaar won de Random kast van MDF Italia ook een design week award. Bij Van der Donk vindt u altijd een grote collecte MDF Italia design meubelen, kom gerust langs om die eens te bekijken. Volgens deze indrukwekkende lijst vielen producten van het Italiaanse merk maarliefst 13 maal in de prijzen in de periode van 2010 - 2015. Tussen de gewonnen awards bevinden zich presigieuze prijzen zoals bijvoorbeeld de 'Interior Innovation Award' die o.a. werd gewonnen door de Rock design tafel.

MDF Italia by Van der Donk

Van der Donk Interieur laat u graag kennismaken met de design meubelcollectie van MDF Italia, een van de top 15 design merken van Van der Donk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek ons in het Open Huis Designcenter in Gorinchem en laat u door onze binnenhuisarchitecten en interieuradviseurs deskundig adviseren over de vele leef- en interieuroplossingen van het MDF Italia-programma. Van der Donk is een van de premium dealers als het gaat om MDF Italia, we hebben dan ook een van de grootste collecties van Nederland. Onze interieuradviseurs reizen regelmatig af naar Italie om zich te laten bijscholen over de laatste producten van het Italiaanse merk. Schroom dan ook niet om contact op te nemen indien u vragen heeft over een van de meubelen van MDF Italia.

test