Winkelen per
Meubel type
  1. kasten (5)
 

 

5 artikel(en)

 

 

5 artikel(en)

Spectral: Smart furniture

Het merk Spectral specialiseert zich in het maken van TV-meubelen. Deze meubelen zijn elegant ontworpen, maar bezitten daarnaast fantastische technisch vernuft. De kasten zijn namelijk niet alleen elegant, maar zijn uitgerust met een high-end audio systeem dat volledig in de kast is weggewerkt. Dit technische vernuft geeft Spectral een enorm voordeel ten opzichte van alternatieven. Bijkomend voordeel is dat u met aankoop van een Spectral TV meubel geen probleem hebt met kabels die in het zicht liggen, deze worden prachtig in de kast weggewerkt.

Ruime kleurkeus

Spectral biedt u naast de combinatie van een mooi ontwerp en high-end audio ook de keus uit meer dan 2000 kleuren van de krasvaste glasoppervlakten, zodat u de kleur van het Spectral meubel volledig op uw interieur kunt afstemmen.

Spectral by Van der Donk 

Van der Donk interieur biedt een zeer ruime collectie Spectral TV meubelen en kasten. In de showroom vindt u tevens een speciaal ingerichte luisterstudio waar u de sublieme geluidskwaliteit van Spectral kunt beluisteren. U vindt in onze showroom in Gorinchem altijd minimaal 5 Spectral opstellingen waarvan er altijd een aantal zijn uitgevoerd met de typerende Spectral geluidssystemen. Al onze medewerkers worden door Spectral zelf getraind zodat u bij Van der Donk interieur altijd een positieve ervaring heeft met het merk, onze medewerkers tekenen ter plaatse een Spectral wandkast in uw ruimte daarbij zijn ze ook bekend met de technische specificaties van het geluidssysteem zodat er een mooie demonstatie kan worden gegeven. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Spectral adviseurs via 0183-646353 of maak een afspraak.

test