• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 21.00
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

Minotti Daniels bank

offerte aanvragen

Minotti Daniels bank

 • Minotti Daniels is uniek dankzij de zachte ronde vormen die worden afgewisseld met geometrische lijnen. Franse designer Christophe Delcourt ontwierp de Minotti Daniels op basis van volledige modulariteit en maximaal comfort.
 • Ontwerp: Christophe Delcourt design 2019
 • CBW garantie
 • Van der Donk is officieel Minotti Concept Store
 • Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
Meubel type banken
materiaal Frame: in multiplex. De stoelstructuur is gecoat in hoge veerkracht, variabele dichtheid Polyurethaanschuim. Rugleuningen en armleuningen in multiplex van verschillende diktes, gecoat in polyurethaanschuim met een hoge veerkracht en variabiliteit. Kussens: rugleuning en zitkussens zijn volledig omkeerbaar, met ganzen donsbekleding (Assopiuma gecertificeerd, goud Label) en hoge veerkracht, variabele dichtheid kernkussentje van polyurethaanschuim. Hoezen: stoffen zitkussens, rugkussens en structuur zijn volledig verwijderbaar. Leer zit- en leuningkussens zijn afneembaar. Voeten: gegoten aluminium, gelakt glanzend tin kleur met anti-fingerprint afwerking. De armleuningen hebben een metalen omtrekbasis, glanzend gelakt tin kleur met anti-fingerprint afwerking.
Zithoogte 40 cm
Ontwerper Christophe Delcourt design
hoogte 80cm
diepte 102cm, 105cm, 153cm
lengte Leverbaar in vele elementen
opmerkingen Leverbaar in vele elementen en dus geheel naar wens samen te stellen

Minotti Daniels bank

Vergelijkbaar met een landschapsontwerpproject, waarbij zorgvuldig uitgezette combinaties van elementen een nieuw huiselijk landschap creëren, herontwerpt het Daniels systeem de woonruimtes met gloednieuwe composities, waarin regelmatige curven en ellipsen de lineariteit van opstellingen onderbreken. Innovatief en echt origineel, met een sterke visuele impact die naadloos over gaat van het zachte gevoel van de zitting naar het sterkere gevoel van de rug en armen. Spannende combinaties van geometrische vormen en zachte rondingen. 

De elementen zijn ontworpen op basis van volledige modulariteit en maximaal comfort en zijn voorzien van een enkel kussen. Het uitgebreide ontwerpsysteem omvat ook grote chaise-longuesets met gebogen zitgedeeltes. Het frame van de rug en de combinatie van twee verschillende dieptes zorgt voor een effect waarbij de rugleuningen elkaar lijken te overlappen, waardoor beweging achterin wordt gecreëerd die de perceptie van de bank als een continu object verdrijft wanneer deze in het midden van de kamer wordt geplaatst.

Het systeem biedt een alternatief voor de vaste armsteun, in de vorm van een verwijderbare voetenbank, in leer of stof, op wielen die met magneten kan worden bevestigd. Daniels is beschikbaar in twee versies: all-fabric of all-leather, en in een derde gecombineerde optie met basis en armleuning in leer en kussen in stof, en pronkt met een harmonieuze mix van de texturen en kleuren van de exclusieve Minotti textielcollectie.

Minotti Daniels bank afmetingen

Klik hier voor de afmetingen 

Minotti Daniels bank levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van Minotti bedraagt 8-10 weken. We leveren meubelen door geheel Europa incl. montage ter plaatse.

Minotti Daniels bank prijs

Door de enorme hoeveelheid aan opties en bekledingsmogelijkheden is het noemen van alle prijzen online niet mogelijk. 
Uiteraard helpen wij u graag met de prijzen en andere vragen, neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Er is geen beoordeling van "Minotti Daniels bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Christophe Delcourt

De naam Christophe Delcourt begon eind jaren negentig te circuleren onder het Franse designpubliek. En dat is niet voor niets, er waren genoeg redenen waarom zijn debuut niet onopgemerkt bleef. Hij is niet alleen volledig autodidact, zijn vroegere ontwerpprojecten zijn ook nog eens zelf gemaakt. Later in zijn carrière besluit Delcourt de productiekant van zijn werk aan anderen toe te vertrouwen, maar zijn debuut onthulde een temperament dat anders is dan dat van andere ontwerpers. De samenwerkingen met vakmannen gespecialiseerd in smeedijzerwerk en zijn broer die meubelmaker is hebben hem ook gevormd als designer.
 
“Samen met hen leerde ik de technieken van het ambacht en hoe nauwgezette aandacht voor detail in het productieproces de waarde van een object kon vergroten. Er was een verbinding tussen zuiverheid van doel en de kwaliteit van perceptie van het object ”. 

Volgens Delcourt geven hout en staal vitaliteit aan objecten waarvan de schijnbare eenvoud van vorm onvermijdelijk een onberispelijke beheersing van vakmanschap toont. De stijl van Delcourt komt volledig tot uiting in deze prachtige balans tussen puurheid van ontwerp, verfijning van materialen en een onberispelijke uitvoering.
Bekijk alle producten van deze designer

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Minotti Daniels bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Minotti Daniels bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Minotti Daniels bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Minotti Daniels bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test