• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 21.00
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

Minotti Granville

offerte aanvragen

Minotti Granville bank

 • De Minotti Granville bank is in tegenstelling tot veel andere modellen van het merk niet van Rodolfo Dordoni, maar ontworden door Christophe Delcout. De Granville bank kenmerkt zich door leuningen die verschillende diktes, waardoor een element verschillende zitdieptes heeft. Daarnaast zijn ook losse verzwaarde rugelementen leverbaar die op de poefs gebruikt kunnen worden.
 • Ontwerp: Christophe Delcourt design (2018)
 • Modulair zitprogramma
 • Afneembare armleuning mogelijk
 • CBW garantie
 • Van der Donk is officieel Minotti Concept Store
 • Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
Meubel type banken
materiaal Frame: multiplex met elastische rubberen banden Zit: polyurethaan schuim Rug- en armleuningen Tailor: metaal bedekt met polyurethaan schuim Rug- en armleuningen Duvet: gewatteerde vezels met een hypoallergene katoenen stof Kussens: ganzendons met Memory-foam Onderstel: aluminium met glanzende licht bronzen afwerking Glijders: zacht, kraswerend rubber Bekleding: stof of leder
Zithoogte 42 cm
Zitdiepte 45 cm
Ontwerper Christophe Delcourt design
bekledingsopties In stof of in leder
Type stoffering Afneembare hoes
hoogte 83 cm (inclusief kussens)
diepte 95 cm, 110 cm, 181 cm
opmerkingen Buiten de hier genoemde maten is deze bank leverbaar in verschillende samengestelde (hoek)opstellingen.

Minotti Granville bank

Het Minotti zitmeubelsysteem Granville is het resultaat van zorgvuldig onderzoek naar vrije vormen en is gericht op een samenspel van rondingen en zachte lijnen. De modules, die variëren in vorm en grootte, werken met elkaar samen, terwijl de arm-en rugleuningen ontspannende hoeken creëren die verschillende manieren van zitten en relaxen mogelijk maken. 

Afneembare arm

De Granville is beschikbaar zowel in de traditionele bankoptie als een meer flexibele oplossing van vrijstaande eilanden. De verschillende elementen komen zonder vaste rugleuningen en armleuningen en worden gekenmerkt door de originele gebogen vorm van de afneembare armleuning. De dikte van de rug, samen met de toevoeging van een chaise longue-element en de afneembare armleuningen, zijn een uitnodiging om de bank op verschillende manieren te beleven, afhankelijk van het aantal gasten, hun behoeften of het tijdstip van de dag. Een systeem dat een nieuw concept van comfort biedt en dat het woonlandschap herontwerpt.

Minotti Granville afmetingen

Klik hier voor de afmetingen van de verschillende elementen

Minotti Granville levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van een Minotti bank bedraagt 10 weken. We leveren meubelen door geheel Europa incl. montage ter plaatse.Minotti Granville prijs

Door de enorme hoeveelheid aan elementen en bekledingskeuzes is het noemen van alle prijzen online niet mogelijk. 
Ter indicatie van de prijzen kunt u onderstaande prijsvoorbeelden gebruiken.

Voorbeeld opstellingen:

De onderstaande Minotti Granville voorbeeldopstelling is leverbaar vanaf; €13.750,-, afhankelijk van de bekledingskeuze.
Minotti Granville prijsvoorbeeld

De onderstaande Minotti Granville voorbeeldopstelling is leverbaar vanaf €17.360,-, afhankelijk van de bekledingskeuze.
Minotti Granville prijsvoorbeeld

 

Er is geen beoordeling van "Minotti Granville"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Christophe Delcourt

De naam Christophe Delcourt begon eind jaren negentig te circuleren onder het Franse designpubliek. En dat is niet voor niets, er waren genoeg redenen waarom zijn debuut niet onopgemerkt bleef. Hij is niet alleen volledig autodidact, zijn vroegere ontwerpprojecten zijn ook nog eens zelf gemaakt. Later in zijn carrière besluit Delcourt de productiekant van zijn werk aan anderen toe te vertrouwen, maar zijn debuut onthulde een temperament dat anders is dan dat van andere ontwerpers. De samenwerkingen met vakmannen gespecialiseerd in smeedijzerwerk en zijn broer die meubelmaker is hebben hem ook gevormd als designer.
 
“Samen met hen leerde ik de technieken van het ambacht en hoe nauwgezette aandacht voor detail in het productieproces de waarde van een object kon vergroten. Er was een verbinding tussen zuiverheid van doel en de kwaliteit van perceptie van het object ”. 

Volgens Delcourt geven hout en staal vitaliteit aan objecten waarvan de schijnbare eenvoud van vorm onvermijdelijk een onberispelijke beheersing van vakmanschap toont. De stijl van Delcourt komt volledig tot uiting in deze prachtige balans tussen puurheid van ontwerp, verfijning van materialen en een onberispelijke uitvoering.
Bekijk alle producten van deze designer

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Minotti Granville


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Minotti Granville

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Minotti Granville

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Minotti Granville

Brochure form

 • * Verplichte velden

test