• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 5 feb12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Minotti Lou sideboard

offerte aanvragen

Minotti Lou sideboard

 • Ontwerp: Christophe Delcourt design (2018)
 • CBW garantie
 • Van der Donk is officieel Minotti Concept Store
 • Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
Meubel type kasten
materiaal Structuur: houtvezelplaat met honingraat zijkanten en bovenkant in MDF. versterkte structurele basis. afwerkingen: - geborsteld essenfineer met open poriën lakafwerking in zoethoutkleur, deur fronten en laden in dezelfde afwerking; - asfineer voorgekleurde open poriën in Dove Grijze kleur, deur fronten en laden in dezelfde afwerking; - composiet ebben fineer met mat open poriën lakafwerking, deurfronten en laden in dezelfde afwerking. Laden: in MDF met interne en externe structuur in dezelfde afwerking als de structuur. Wanneer inbegrepen, heeft de interieurlade een metalen voorkant, gelakte gepolijste klei kleur. Bovenste bovenste afwerking: - Calacatta marmer, 15 mm dik, geprofileerd en gedeeltelijk verzonken (5 mm belicht); - MDF, 15 mm dik, geprofileerd en gefineerd in dezelfde afwerking als de structuur (5 mm belicht). Poten: metaal vernist gepolijst Pewter kleur. Verstelbare metalen poten met tinnen afwerking. Beschermende ABS-glijders.
lengte 229,5 cm, 249,5 cm, 199,5 cm
diepte 45 cm - 55 cm
hoogte 63,5 - 81,5

Minotti Lou sideboard

De fijne kunst van het maken van kasten wordt duidelijk in het elegante vakmanschap en de verfijnde afwerking van de Minotti Lou. Een kast met vele opties en mogelijkheden, afgewerkt in essenfineer met een lakafwerking in zoethoutkleur. Het hout creert een verfijnd contrast met het blad in luxe Calacatta-marmer. De binnenafwerking komt overeen met de buitenafwerking, behalve de achterkant van de kast, die is uitgevoerd in een glanzende Sand-lakafwerking.

Kijk bij de afmetingen voor de vele mogelijkheden van de Lou als sidetable, drankkast, dressoir of televisiemeubel.

Minotti Lou afmetingen

Klik hier voor de afmetingen van de verschillende elementen

Minotti Lou levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van een Minotti bank bedraagt 10 weken. We leveren meubelen door geheel Europa incl. montage ter plaatse.

Minotti Lou prijs

Door de enorme hoeveelheid aan elementen en bekledingskeuzes is het noemen van alle prijzen online niet mogelijk. 
Ter indicatie van de prijzen kunt u onderstaande voorbeelden gebruiken.

Voorbeeld opstellingen:

Onderstaande voorbeeld opstelling met Calacatta marmeren blad is leverbaar vanaf; €14.150,-

Minotti Lou prijsvoorbeeld 

 

Er is geen beoordeling van "Minotti Lou sideboard"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Christophe Delcourt

De naam Christophe Delcourt begon eind jaren negentig te circuleren onder het Franse designpubliek. En dat is niet voor niets, er waren genoeg redenen waarom zijn debuut niet onopgemerkt bleef. Hij is niet alleen volledig autodidact, zijn vroegere ontwerpprojecten zijn ook nog eens zelf gemaakt. Later in zijn carrière besluit Delcourt de productiekant van zijn werk aan anderen toe te vertrouwen, maar zijn debuut onthulde een temperament dat anders is dan dat van andere ontwerpers. De samenwerkingen met vakmannen gespecialiseerd in smeedijzerwerk en zijn broer die meubelmaker is hebben hem ook gevormd als designer.
 
“Samen met hen leerde ik de technieken van het ambacht en hoe nauwgezette aandacht voor detail in het productieproces de waarde van een object kon vergroten. Er was een verbinding tussen zuiverheid van doel en de kwaliteit van perceptie van het object ”. 

Volgens Delcourt geven hout en staal vitaliteit aan objecten waarvan de schijnbare eenvoud van vorm onvermijdelijk een onberispelijke beheersing van vakmanschap toont. De stijl van Delcourt komt volledig tot uiting in deze prachtige balans tussen puurheid van ontwerp, verfijning van materialen en een onberispelijke uitvoering.
Bekijk alle producten van deze designer

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Minotti Lou sideboard


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Minotti Lou sideboard

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Minotti Lou sideboard

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Minotti Lou sideboard

Brochure form

 • * Verplichte velden

test