• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 8 jan12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Minotti Superquadra kast

offerte aanvragen

Minotti Superquadra dressoir

 • Minotti Superquadra is
 • Ontwerp: Marcio Kogan design 2021
 • CBW garantie
 • Van der Donk is officieel Minotti Concept Store
 • Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
Meubel type kasten
materiaal massief houten basis, donkerbruin gebeitst palissander Santos met matte polyester gelakte afwerking of in zwart gelakte essen. De opbergelementen zijn ook verkrijgbaar in een glanzende, gelakte mokakleurige uitvoering. Handgrepen in een gepolijste, gelakte Brandy-afwerking. Poten met een gepolijste Brandy-afwerking.
Ontwerper Marcio Kogan design

Minotti Superquadra

De Superquadra-familie naar ontwerp van Marcio Kogan / Studio mk27 is een serie opbergermeubelen met verschillende afmetingen, bedoeld voor verschillende doeleinden. Ze delen hetzelfde kenmerkende minimalistische ontwerp, dezelfde stijl en de dezelfde zwevende esthetiek, die ze een luchtige, zwevende uitstraling geeft.

Het dressoir is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes, te beginnen met de eetkamer-, woon-/tv- en kastversies. Bij de eet- en woonkamer varianten is de basis van massief hout. Sportieve volumes van verschillende afmetingen zijn uitgerust met laden en met handgrepen in een gepolijste, gelakte brandy afwerking.

De draagstructuur van de eet- en woon-/tv-kasten is van donkerbruin gebeitst palissander Santos met matte polyester gelakte afwerking, of in zwart gelakte essen, en staat op poten met een gepolijste Brandy-afwerking. Naast Donkerbruin gebeitst palissander Santos met matte polyester lakafwerking of Zwart gelakt openporig essenhout, zijn de opbergelementen voor de eet- en woon-/tv-meubels ook verkrijgbaar in een glanzende, gelakte moka-kleurige uitvoering.

Superquadra benadrukt de prachtige combinatie van materialen en creëert een verfijnd contrast tussen hout, aluminium en glas. Zijn pure en geometrische vormen versterken de contrasten van het materiaalgebruik. 

De eetkamervariant, verkrijgbaar in 273,5 cm breed en in twee verschillende hoogtes, biedt vier lades. De bovenste lade bevat een met zwart tuigleder beklede bestekhouder. Een opvallend detail is de voet in aluminium met gepolijste Brandy-kleurige afwerking.

Het woon-/tv-meubel, verkrijgbaar in een versie van 273,5 cm en biedt opbergruimte met twee lades en een oppervlak van slanke planken in donkerbruin gebeitst Canaletto walnoot.

Tot slot bevat de Superquadra serie een kast, deze wordt gekenmerkt door een frame met deuren in gelaagd glas, gekoppeld aan een koperkleurig metalen frame aan de binnenkant. De achterpanelen aan de binnenzijde zijn uitgevoerd in gebronsd glas en de dubbele lichtstrips aan de zijkanten van het frame laten de binnenkant subtiel oplichten. De kast herbergt ook een set lades in donkerbruin gebeitst palissander Santos, met een matte polyester gelakte afwerking.

Minotti Superquadra afmetingen

Binnenkort zijn afmetingen & productinformatie hier te downloaden

Minotti Superquadra nachtkastje levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van Minotti bedraagt 10-12 weken. Levering door heel Europa mogelijk.

Minotti Superquadra prijs

Door de enorme hoeveelheid aan opties en uitvoeringen is het noemen van alle prijzen online helaas niet mogelijk. 
Uiteraard helpen wij u graag met de prijzen en andere vragen, neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Er is geen beoordeling van "Minotti Superquadra kast"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Minotti Superquadra kast


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Minotti Superquadra kast

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Minotti Superquadra kast

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Minotti Superquadra kast

Brochure form

 • * Verplichte velden

test