• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 8 jan12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Montis Aztec bank

offerte aanvragen

Montis Aztec bank

 • Ontwerp: Gerard van den Berg (1981/ 2019)
 • Naar wens samen te stellen dankzij de vele elementen
 • Gratis bezorging in Nederland
 • CBW garantie
 • Van der Donk is officieel Montis dealer
Meubel type banken
materiaal ROMP Frame Houten constructie van beuken regels gecombineerd met multiplex plaat-materiaal. Vering No-sag veren. SCHUIM In de zitting met een natuurlijke valling worden drie verschillende kwaliteiten HR-schuim gebruikt. De basis is een zacht polyurethaan schuim (soortelijk gewicht 40kg/m3) voor het zitcomfort. Aan de voorkant is een stevige spie (soortelijk gewicht 45kg/m3) geplaatst voor een goede knieholte ondersteuning en voorkomt dat men uit de bank „glijdt“. Het geheel wordt met een superzachte schuim afgedekt. Het rug- en armgedeelte aan de binnenkant van de bank bestaat uit twee kwaliteiten HRschuim. Het achterste gedeelte is een harder schuim. Het voorste gedeelte een zachter polyurethaan schuim. De resterende schuimdelen bestaan uit verschillende hardere en zachtere kwaliteiten polyether schuimkwaliteiten. Het geheel wordt afgedekt met een superzacht schuimdek en 200 grams dacron. STOFFERING Stof of leer. De AZTEC is in het geval van een stoffen hoes geheel afneembaar. De leren hoezen worden vastgeniet. Stoffen moeten een minimale breedte (excl. zelfkant) van 1,35m hebben om te kunnen worden verwerkt op de AZTEC. HOEK P/R De Hoek 30 bank bestaat uit twee losse elementen: Een zitgedeelte en een gekoppelde poef die zonder gereedschap los te maken is. POTEN Zwarte kunststof poten voorzien van een rubberen doppen.
Ontwerper Gerard van den Berg
hoogte 68cm
diepte 95cm
breedte Vele elementen leverbaar, dus naar wens samen te stellen

Montis Aztec bank

Directeur Paul van den Berg herinnert zich 1981 als een doorbraakjaar. ‘De Aztec lanceerde Montis als producent van eigentijdse designmeubels, gaf ons vleugels in het circuit.’ Met zijn identieke hoogte en breedte voor rug- en armleuningen bewees de robuuste bank zich jarenlang als een opvallende nieuwkomer in het Nederlandse meubellandschap. ‘Hij heeft wel iets van een moderne Chesterfield, met vormen die nog steeds tot de verbeelding spreken.’

Comeback
Daarom verdient het klassieke ontwerp van Gerard van den Berg een comeback. In een aangepaste versie, met een verbeterd binnenwerk. De nieuwe vulling zorgt ervoor dat de bank karakteristiek bol is, maar strakker oogt dan zijn originele voorganger. Door de royale hoogte en breedte van de rug én de armen komt de Aztec tegemoet aan de ‘modulaire’ wensen van gebruikers. Een rug kan aansluiten op een arm, waardoor eenvoudig een hoekbank of een op maat gemaakte, verlengde versie ontstaat.

Geborgenheid
De stevige, vlakke breedte van rug en armen heeft nog andere voordelen. Je kunt er gerust op zitten en probleemloos een dienblad, stapel boeken of laptop neerleggen.

Een interessant functioneel detail vormen de schuine inkepingen aan de binnenkant. Ze zorgen voor maximale ondersteuning en verhogen het comfort. Wie dwars op de bank gaat zitten of liggen, met de rug tegen een hoge armleuning, zal merken dat de gerieflijkheid gelijk blijft. De Aztec is een stoere, zachte bank die geborgenheid biedt en gebruikers aan alle kanten omarmt. Even weggeweest, eindelijk terug. Aztec is leverbaar met stoffen of lederen bekleding in talloze kleuropties.

Montis Aztec afmetingen

Klik hier voor de afmetingen 

Montis Aztec levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van Montis bedraagt 6-8 weken. Levering en Montage in heel Europa mogelijk.

Montis Aztec prijzen

De Montis Aztec is leverbaar in vele uitvoeringen, het is dan ook onmogelijk om alle prijzen online te noemen.
Binnenkort vindt u hier een vanaf prijs van dit nieuwe model ter indicatie.

Er is geen beoordeling van "Montis Aztec bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Montis Aztec bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Montis Aztec bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Montis Aztec bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Montis Aztec bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test