• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 8 jan12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Montis Otis bank

offerte aanvragen

Montis Otis bank

 • Ontwerp: Johan van Hengel (2020)
 • Naar wens samen te stellen dankzij de vele elementen
 • CBW garantie
 • Van der Donk is officieel Montis dealer
 • Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!

 

Meubel type banken
materiaal ROMP Frame Houten constructie van beuken regels, mdf panelen, etc. Voorkant is verstevigd met een metalen strip in de constructie geschroefd en verlijmd. Vering Metalen no-sag veren Schuim Polyether bedekt met 100 grams dacron. ARMEN Frame Metalen gelast frame van buizen. Op het frame zijn enkele rubber strips gemonteerd om de stoffering te kunnen vastmaken. Schuim Gevormschuimd HR-schuim met een soortelijk gewicht van 63kg/m3 . ZIT- EN RUGKUSSENS Er zijn 4 verschillende soorten uitvoeringen te verkrijgen in de OTIS en OTIS XL. Firm: Zitkussen De basis bestaat uit een stevig HR-schuim met een soortelijk gewicht van 40kg/m3 . Daarboven is een lekker zacht HR-schuim (50kg/m3 ) aangebracht in spie-vorm voor een goede knieholte ondersteuning en voorkomt dat men uit de bank „glijdt“. De bollering bovenop het kussen is gemaakt van een zacht HR-schuim (35kg/m3 ). Het kussen uit één stuk is overtrokken met 100 grams dacron. Rugkussen Het rugkussen bestaat uit 1 stuk gevormd HR-schuim met een soortelijk gewicht van 40kg/m3 . Het kussen uit één stuk is overtrokken met 200 grams dacron.
Zithoogte 45 cm
bekledingsopties In stof of in leder
hoogte 81cm
diepte 88cm
lengte Vele elementen en afmetingen mogelijk, waardoor u een bank naar wens kunt samenstellen

Montis Otis bank

Rank, licht en flexibel

Een subtiele knik in de armleuning maakt het verschil bij deze bank. Voor de Otis bank zocht designer Johan van Hengel naar een ranke, efficiënte vorm. De smalle, ‘opgevouwen’ armleuningen garanderen optimaal gebruiksgemak. Een kleine knik in de arm geeft de bank karakter en optimaliseert het comfort dat bij een smal frame wel eens ontbreekt. Otis is een flexibel ontwerp, makkelijk aan te passen aan specifieke maat- en smaakwensen. Opgebouwd uit vele elementen, is het ontwerp leverbaar als bescheiden eenzitter, maar ook als twee-, drie-, vier- of royale vijfzitter. Extra alternatieven zijn een XL-variant met een diepere zit en de mogelijkheid om een hoekbank samen te stellen. Het aantal opties biedt gebruikers veel vrijheid.

Door te variëren met het aantal zitkussens, de bekleding en het type onderstel, past de flexibele Otis zich moeiteloos aan de stijl van zijn omgeving aan. Dankzij het verfijnde profiel in combinatie met verschillende maten, bekledingstijlen en zitkussens in de hardheden firm, medium, soft en extra soft vervult Otis elke zitwens.

Montis Otis afmetingen

Klik hier voor de afmetingen 

Montis Otis levertijd en levering

De gemiddelde levertijd van Montis bedraagt 8-10 weken. Levering en Montage in heel Europa mogelijk.

Montis Otis prijzen

De Montis Otis is leverbaar in vele uitvoeringen, het is dan ook onmogelijk om alle prijzen online te noemen. Binnenkort vindt u hier een vanaf prijs van dit nieuwe model ter indicatie.

Er is geen beoordeling van "Montis Otis bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Montis Otis bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Montis Otis bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Montis Otis bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Montis Otis bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test