• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 5 feb12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Nilson beds Model Nobel

Het bed Nobel bestaat uit 3 lagen. De bodem, het matras en de topmatras. In zowel het matras als het topmatras zit paardenhaar verwerkt. Paardenhaar zorgt voor een optimale luchtcirculatie, dit komt door de open structuur die paardenhaar van nature bevat. Voordat het haar verwerkt wordt in de Nobel word het eerst zorgvuldig gezuiverd en levert het een schoon en veerkrachtig materiaal op. Het matras van de Nobel heeft een soepele schouderzone en is in verschillende hardheden leverbaar. Het dikke handgeknoopte topmatras zorgt voor extra comfort en ondersteuning.

De Nobel kunt u helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Kies het hoofdbord wat het best bij u en de sfeer van uw slaapkamer past. Er is een ruime keus uit verschillende kleuren, voor zowel het bed zelf als voor het hoofdbord.

In de showroom hebben wij het bed Nobel gecombineerd met het nachtkastje Menton en het hoofdbord Square. De Menton is een modern kastje met een lade met push geleiders, hierdoor is het eenvoudig te openen. De ontwerper van dit strakke nachtkastje is Wolterinck. Het hoofdbord Square heeft een vlakverdeling van circa 40x40 centimeter. Dit hoofdbord is in allerlei afmeting verkrijgbaar. Indien u dit wenst kan er zelfs verlichting worden ingebouwd. Doordat er met de bedden van Nilson eindeloos gecombineerd kan worden  en alles maatwerk is, kunnen we samen met u een unieke sfeer voor uw slaapkamer creëren.

Er is geen beoordeling van "Nilson Nobel"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Nilson Nobel


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Nilson Nobel

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Nilson Nobel

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Nilson Nobel

Brochure form

 • * Verplichte velden

test