• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 8 jan12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Piet Boon Heit fauteuil

offerte aanvragen

Omschrijving:

Wie een royaal uitgevoerde, comfortabele design fauteuil zoekt, valt beslist voor de HEIT uit de Piet Boon Collection. De met tuigleer beklede kuip van de fauteuil is gemonteerd op een draaipoot. Opvallend detail van de HEIT is dat de draaipoot eveneens met tuigleer is bekleed, wat poot en kuip tot een geheel maakt. De kuip van de HEIT is voorzien van kloeke, heerlijk zachte kussens die ultiem zitcomfort garanderen. Keuze te over qua bekleding van de kussens: ze zijn leverbaar met stoffen uit de exclusieve Piet Boon collectie of met stone wash leren bekleding.

Afmetingen:

Bekijk hier de afmetingen van de Heit fauteuil.

Meubel type fauteuils

Omschrijving:

Wie een royaal uitgevoerde, comfortabele design fauteuil zoekt, valt beslist voor de HEIT uit de collectie Piet Boon Zone. De met tuigleer beklede kuip van de fauteuil is gemonteerd op een draaipoot. Opvallend detail van de HEIT is dat de draaipoot eveneens met tuigleer is bekleed, wat poot en kuip tot een geheel maakt. De kuip van de HEIT is voorzien van kloeke, heerlijk zachte kussens die ultiem zitcomfort garanderen. Keuze te over qua bekleding van de kussens: ze zijn leverbaar met stoffen uit de exclusieve Piet Boon collectie of met stone wash leren bekleding.

Qua vorm en uitvoering is de HEIT een prachtig voorbeeld uit de collectie design meubelen die de Nederlandse topdesigner Piet Boon heeft ontworpen. De kloeke vorm van de design fauteuil, de strakke maat- en lijnvoering met als accent de subtiele rondingen van de kussens zijn kenmerkend voor zijn designs. Zo ook het gebruik van hoogwaardige materialen: voor de HEIT het tuigleer voor kuip en draaipoot en de royale keus aan prachtige stoffen uit Piet Boon’s eigen collectie of een chiquere lederen bekleding.

Piet Boon verstaat de kunst om vorm en functie - design en zitcomfort - een nieuwe dimensie te geven in zijn collectie design meubelen. Bij de HEIT is een ottoman leverbaar die het nog aantrekkelijker maakt om eens lekker diep weg te zakken in deze design fauteuil. De HEIT design fauteuil met bijpassende ottoman past uitstekend in het moderne design interieur van de 21ste eeuw. 

Er is geen beoordeling van "Piet Boon Heit fauteuil"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Piet Boon Heit fauteuil


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Piet Boon Heit fauteuil

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Piet Boon Heit fauteuil

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Piet Boon Heit fauteuil

Brochure form

 • * Verplichte velden

test