• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 8 jan12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Piet Boon Kent fauteuil

offerte aanvragen

Omschrijving:

De design fauteuil Piet Boon KENT is nu al een echte design classic qua vorm en uitvoering. De zeer comfortabele KENT heeft een massief eikenhouten frame, met daarin royale kussens. Van leer of stof, naar keus. In vele kleuren uit de exclusieve Piet Boon collectie. De KENT past qua design en uitvoering perfect in het ‘new luxury’ concept van Piet Boon: alle design meubelen uit zijn collectie zijn met elkaar te combineren in een interieur. Met behoud van de originele Piet Boon kenmerken. Dat maakt de KENT nog aantrekkelijker als design element voor het moderne interieur.

Afmetingen:

Bekijk hier de afmetingen van de Heit fauteuil.

Meubel type fauteuils

De design fauteuil Piet Boon KENT is nu al een echte design classic qua vorm en uitvoering. De zeer comfortabele KENT heeft een massief eikenhouten frame, met daarin royale kussens. Van leer of stof, naar keus. In vele kleuren uit de exclusieve Piet Boon collectie.

De KENT past qua design en uitvoering perfect in het ‘new luxury’ concept van Piet Boon: alle design meubelen uit zijn collectie zijn met elkaar te combineren in een interieur. Met behoud van de originele Piet Boon kenmerken. Dat maakt de KENT nog aantrekkelijker als design element voor het moderne interieur. 

In de design fauteuil KENT zijn de originele Piet Boon kenmerken terug te vinden in de tijdloze vormgeving, de compacte vorm en het sublieme zitcomfort van de design fauteuil. Qua bekleding van de kussens heeft u de keus uit verschillende kleuren leer en stof, waaronder gebroken wit, lichtgrijs, donkergrijs, donkerbruin, zwart, ecru, cognac en aubergine. 

Er is geen beoordeling van "Piet Boon Kent fauteuil"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM
OVER DE DESIGNER

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Piet Boon Kent fauteuil


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Piet Boon Kent fauteuil

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Piet Boon Kent fauteuil

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Piet Boon Kent fauteuil

Brochure form

 • * Verplichte velden

test