Rolf Benz Onda rechts

 • Rolf Benz Onda rechts
 • Rolf Benz Onda links

Rolf Benz Onda bank

offerte aanvragen

Rolf Benz Onda 

 • Ontwerp: Christian Werner
 • Uitgebreid systeemprogramma
 • Van der Donk interieur is officieel dealer van Rolf Benz
 • CBW garantie
 • Vraag naar onze offerte
 • Tijdelijk Droomstoffen tegen Droomprijzen actie, voor meer informatie neem contact met ons op. 
Meubel type banken

Rolf Benz Onda: ongedwongen relaxen

Met de Rolf Benz Onda bank kunt werkelijk alles naar wens maken. Deze bank biedt ongelooflijk veel mogelijkheden als het bijvoorbeeld gaat om zithoogte, materiaal of kleur. Rolf Benz Onda bank is dankzij de vele elementen in verschillende opstellingen neer te zetten. Met de opstelling kunt u de uitstraling van de designbank zelf bepalen, of u serieus topdesign wilt, of een lekkere relax-zithoek. De keus is aan u. Wat de Rolf Benz Onda in onze ogen uniek maakt zijn de ronde vormen van de bank. De meeste design meubelen die tegenwoordig worden ontworpen zijn uitgesproken kubisten. Het vereist dan ook lef om een bank met organische vormen te ontwerpen en in de markt te zetten. Met de Onda heeft Rolf Benz dit echter wel aangedurft en de bank lokt daarom bij veel mensen een 'hate it or love it' reactie uit. 

Rolf Benz Onda: systeemprogramma

De Rolf Benz Onda is het derde systeemprogramma dat Rolf Benz uitbrengt. De Onda komt in navolging van de Ego en de Vida. De Rolf Benz Onda oogt zoals we dat kennen van de systeemprogramma's van dit design merk: praktische opbouw met organisch afgeronde vormgeving en een heel scala aan mogelijkheden. De Rolf Benz Onda fauteuils kunnen mooi worden gecombineerd met de rest van het programma, maar u kunt deze fauteuils ook in een kleine ruimte plaatsen. 

De Rolf Benz Onda biedt u volop keuze mogelijkheden om de voor u perfecte opstelling samen te stellen. Het elementen programma kenmerkt zich door de organische vormen maar een toch moderne uitstraling. De Rolf Benz Onda bank bestaat uit een aantal elementen dat helemaal naar uw smaak te combineren valt. De bank is leverbaar in zowel leder als stof in diverse kleuren. 

kiezen: Rolf Benz Onda

Kenmerkend voor de Rolf Benz Onda bank is dat u kunt kiezen uit twee verschillende niveaus van comfort, u kunt gaan voor het wat hardere en stevigere 'classic', of u gaat voor het zachte lounge niveau waarin u optimaal kunt relaxen. Bij deze bank kunt u tenslotte ook nog kiezen uit verschillende zithoogten, drie om precies te zijn. Op deze manier is er altijd een Rolf Benz Onda bank te vinden die precies aansluit op uw wensen.

Er is geen beoordeling van "Rolf Benz Onda bank"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Rolf Benz Onda bank


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Rolf Benz Onda bank

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Rolf Benz Onda bank

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Rolf Benz Onda bank

Brochure form

 • * Verplichte velden

test