• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zo 2 apr12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Vitra Grand Sofa

offerte aanvragen

Vitra Grand Sofa

 • Ontwerp: Antonio Citterio
 • Modulair zitsysteem: bijna iedere opstelling mogelijk
 • Te stofferen in veel verschillende stoffen
 • Van der Donk interieur is officieel dealer van Vitra
 • CBW garantie
 • Professioneel interieuradvies 
Meubel type banken

Vitra Grand Sofa

Antonio Citterio’s interpretatie van luxueus comfort en hedendaags design wordt belichaamd in de Grand Sofà. Zijn fijne Italiaanse gevoel voor lichtheid en elegantie smelten samen met de kwaliteit en precisie van het Zwitserse Vitra. De zuivere lijnen en geometrische vormen van de royale elementen creëren een ruim oppervlak om te zitten en ontspannen. Ondanks zijn formaat heeft de Grand Sofà een sierlijk uitstraling. De bank wordt op twee punten ondersteund, onder elk uiteinde van de zitting en achter de rugleuning door een brugvormig aluminium basisframe, waardoor de sofa lijkt te zweven. De zitelementen zijn open aan de zijkant. U kunt kiezen tussen een rugleuning over de volledige lengte of een kortere variant. Op die manier kunnen grote zitopstellingen met speelse openingen gecreëerd worden. De zitkussens en rugkussens van Grand Sofà zijn zowel in een getufte als een niet-getufte versie beschikbaar. Bij beide versies wordt een kwaliteitsvolle vulling gebruikt die een buitengewoon comfort biedt. Toch hebben ze elk een eigen look: de klassieke niet-getufte kussens hebben een subtiele en rustige uitstraling, terwijl de inkepingen in de getufte kussens de horizontale lijnen van de Grand Sofà benadrukken en er een vleugje vakmanschap aan toevoegen.

Dankzij de vrije samenstelling van de Grand Sofà en de ruimtelijke mogelijkheden die hierdoor gecreëerd worden, kan men achter de sofa zitten en de met stof beklede legplank gebruiken voor een laptop of andere taken. De legplank is ook geschikt voor boeken, tijdschriften en accessoires. Voor glazen, flessen of vazen kan de sofa uitgerust worden met de Sofa Tray, die langs de zijkanten gebogen is en mooi over de randen past. Wanneer de Sofa Tray wordt omgedraaid, kan deze ook gebruikt worden als praktisch oppervlak op de vlakke gedeelten van de sofa. De Grand Sofà is beschikbaar in een zorgvuldig samengestelde selectie stoffen in een ruime waaier van kleuren. Samen met de verschillende elementen, de variabele rugleuningen, de keuze aan kussens en basisafwerkingen in gepolijst aluminium of zwarte of witte poedercoating, ontstaan tal van mogelijkheden om zitopstellingen te creëren geheel naar eigen wens. Poten: gepolijst of gepoedercoat spuitgietaluminium. Body: metalen frame met polyurethaanvormschuim. Zitkussens: kern van polyurethaanschuim en kamerkussen (gevuld met polyurethaanschuimblokjes, latex en een mengeling van ganzenveren en dons). Lendenkussen 60 x 30 x 6 cm: gevuld met een mengeling van veren en dons, bolvezels. Rugkussen 52 x 60 x 8 cm: gevuld met een mengeling van veren en dons, bolvezels. Rugkussen 70 x 60 x 8 cm: gevuld met een mengeling van veren en dons, bolvezels – combinatie met nekkussens wordt aanbevolen. Rugkussen 70 x 60 x 8 cm: latexvulling: zware vulling van latex en veren – kussen wordt aangedrukt tegen de gebogen rugleuning. Rugkussen 90 x 60 x 8 cm: latexvulling: zware vulling van latex en veren – kussen wordt aangedrukt tegen de gebogen rugleuning. Armleuningkussen 59 x 27 x 15 cm: gevuld met een mengeling van veren en dons, bolvezels en met zand verzwaard. Nekkussen 70 x 17 x 15 cm: gevuld met een mengeling van veren en dons, bolvezels en met zand verzwaard. Bekleding: verwijderbaar. Sofa Tray: staal bekleed met splitleder. Opmerking: de aanduidingen “links” en “rechts” verwijzen naar het perspectief wanneer men naar de voorkant van de sofa kijkt. Opgelet: met uitzondering van de nek- en armleuningkussens zijn alle kussens beschikbaar in een getufte versie. Rugkussens zijn niet inbegrepen bij de sofa en moeten afzonderlijk worden besteld. .

Meer informatie

Vraag via de bovenstaande knop naar onze offerte. Daarnaast helpen onze interieuradviseurs u graag met het uitwerken van een compleet interieurplan. 

Er is geen beoordeling van "Vitra Grand Sofa"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit

SFEERIMPRESSIE SHOWROOM

Graag wil ik een vraag stellen over dit product:
Vitra Grand Sofa


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Graag ontvang ik een offerte voor dit product:
Vitra Grand Sofa

Offerte Aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.

 • * Verplichte velden

Vraag over: Vitra Grand Sofa

Stel uw vraag

  *Verplicht velden

Graag ontvang ik een brochure voor dit product:
Vitra Grand Sofa

Brochure form

 • * Verplichte velden

test