• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 18.00
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten
Winkelen per
Meubel type
 1. bijzettafels (2)
 2. eetkamerstoelen (3)
 3. eettafels (2)
 4. hanglampen (2)
 5. tafellampen (1)
Merken
 1. Moooi (7)
Prijs
€ 0 € 2979 € 0 to € 2979
 

 

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

 

 

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

Moooi design meubelen

Moooi design meubelen is een design merk dat in 2001 is opgericht. Topontwerper Marcel Wanders is oprichter en Art Director bij dit toonaangevende designlabel, hij geeft het merk een unieke stijl en heeft daarmee inmiddels de designwereld kunnen veroveren.  Volgens Wanders richt Moooi zich op ‘het produceren van iconen, een mix van licht, meubilair en accessoires die alledaagse interieurs overleven, ons huis en onze persoonlijkheid vormen.’

Moooi design meubelen: de ontwerpers

Hoewel Marcel Wanders verantwoordelijk is voor de designs van Moooi, is hij niet de enige die voor Moooi ontwerpt. Een selectie van ontwerpers die voor Moooi werken is: Bertjan Pot, Maarten Baas, Neri & Hu en Jurgen Bay. Het succes van Moooi is voor een deel te danken aan de wonderschone fotografie van Erwin Olaf, deze top fotograaf weet het merk steeds weer op een bijzondere en unieke manier neer te zetten. Erwin Olaf is inmiddels een gevierd kunstfotograaf en heeft gefotografeerd in opdracht van vele grote multinationals, zoals Heineken, Microsoft en Nokia.

Moooi bij de meubelbeurs in Milaan

Tijdens de Salone Internazionale del Mobile 2013 was Het Nederlandse Moooi het meest besproken en bewonderde merk van de beurs. Door middel van prachtige foto’s en mooie opstellingen van hun eigen producten wist Marcel Wanders de aandacht op zijn Moooi te vestigen. 

Moooi design meubelen by Van der Donk

Van der Donk interieur is officieel dealer van Moooi design meubelen. Voor vragen over dit unieke design label of een van onze andere merken kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij voorzien u graag van deskundig advies. Of kom naar de showroom waar u verschillende design meubelen van Moooi kunt bewonderen.

test