• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zo 5 feb12.00 - 17.00

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Interieuradvies Maastricht

Nadat Han van der Donk de woonkamer van familie had ingericht benaderde deze klant uit Maastricht ons. Het interieurplan van Han viel zo goed in de smaak bij het stel, dat Van der Donk interieur carte blanche kreeg voor de inrichting van hun nieuwe huis, dat volledig gerenoveerd moest worden. Gigi ging aan de slag en maakte er een stijlvol, warm, ton sur ton plaatje van, waarin maatwerk en Italiaans design verrassend gecombineerd worden.

Living Flexform

Aan het einde van de statige, authentiek hal bevindt zich de woonkamer met twee zithoeken. De eerste direct bij binnenkomst is de televisie hoek. Een heerlijke plek om te ontspannen en loungen op de tijdloze Flexform Groundpiece. De salontafels en pouf zijn eveneens van dit Italiaanse merk. Het verfijnde leeslampje naast de bank is van het Italiaanse Baxter.

Interieuradvies Maastricht Flexform zithoek

Gigi heeft deze setting gedecoreerd met gekleurd glaswerk en kussens en een plaid van het Belgische merk Evolustion 21.

Interieuradvies Maastricht

Minotti zithoek bij haard

Interieuradvies Maastricht Minotti

In de andere zithoek staat de met hout afgewerkte haard centraal. De zitopstelling is hier op maat omheen ontworpen, zonder armleuningen voor een open en luchtig geheel. De Minotti Lawrence is hier uitgevoerd in een licht bruine stof. Lichte, natuurlijk, ton sur ton tinten komen overal in dit interieur terug, één van de wensen van de klant. De minimalistische Occhio Mito booglamp verlicht deze zithoek op een intieme, stijvolle manier.

Interieuradvies Maastricht Minotti

Een uitgesproken design in deze opstelling is de Minotti Jacob, een salontafel met een marmeren blad en een opvallende vorm. 

Interieuradvies Maastricht Minotti

Eetkamer met maatwerk tafel

Interieuradvies Maastricht Maatwerk eethoek

In de lichte eetkamer staat de houten maatwerktafel van Van der Donk interieur centraal. Op het blad is een marmeren draaiplateau van Minotti geplaatst. De Flexform Leda stoelen met stoffen bekleding maken het plaatje compleet. Om toch ook voldoende ruimte voor servies te creëren is er een maatwerk meubel van B&B Italia tegen de wand geplaatst. De Penta Glo lampen passen zowel qua kleur als qua vorm perfect in deze ruimte.

Interieuradvies Maastricht Maatwerk eethoek

Slaapkamer 

Interieuradvies Maastricht Maatwerk slaapkamer

In de slaapkamer heeft Gigi het Flexform Newbridge bed geadviseerd, een ontwerp van Carlo Colombo met zachte, uitnodigende vormen. Het slaapgedeelte loopt naadloos over in de adembenemende maatwerk inloopkast van Kolenik. In het midden staat een eiland met laden met een semi-transparant solar onyx blad. De sfeerverlichting in de inloopkast is van het Italiaanse Bocci.

Interieuradvies Maastricht Maatwerk slaapkamer

Badkamer

De badkamer is eveneens ontworpen door Van der Donk interieur en uitgevoerd door de Arclinea Conceptstore, deze exclusieve keuken en badkamerzaak is eveneens gevestigd in het designcenter.

Interieuradvies Maastricht badkamer

Benieuwd naar wat Van der Donk interieur voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden of bezoek onze showroom in het midden van Nederland.

test